Eπιστροφή Γκούντουριτς, ντεμπούτο Μέις απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο Γιασικεβίτσιους προετοιμάζει τους παίκτες του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (25/10, 20:45), υπολογίζοντας σε δύο παίκτες που δεν είχε στις προπονήσεις

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προετοιμάζει τους παίκτες του στη Φενερμπαχτσέ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (25/10, 20:45), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague, υπολογίζοντας σε δύο παίκτες που δεν είχε στις προπονήσεις.

Ο Μάρκο Γκούντουριτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι στη δωδεκάδα απέναντι στους «πράσινους». Ενσωματώθηκε και ο Σκάιλαρ Μέις, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Σκότι Ουίλμπεκιν που τραυματίστηκε σοβαρά και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Μέις αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Εκτός παραμένει για τη Φενέρ ο Σερτάκ Σανλί, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης: Κάλεσμα του Φουρνιέ στον κόσμο: «Χρειαζόμαστε να βάλετε φωτιά στο ΣΕΦ»

Ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. δήλωσε ενόψει της «μάχης» με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προφανώς ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει πρόβλημα αν και έχει πολύ ταλέντο. Έχουν την ίδια ομάδα. Θα έχουν μεγάλο κίνητρο μετά από μερικές ήττες. Εμείς πρέπει να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στον ημιτελικό του Βερολίνου, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και ενσωματώνουμε τους νέους παίκτες».

Ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν δήλωσε: «Παίζουμε με τους Πρωταθλητές. Χάσαμε τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα μας στη Euroleague (σ.σ. από τον Ερυθρό Αστέρα). Είναι σημαντικό να βγούμε με τη σωστή ενέργεια, τη σωστή προσέγγιση και να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε σε καλή θέση αυτή τη στιγμή και πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας προς τα εμπρός».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από