Φαλ: «Νιώθω άνετα με τον Μιλουτίνοφ, παίκτης κλειδί για εμάς ο Φουρνιέ» (vid)

Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και τον Εβάν Φουρνιέ.

Ο Ολυμπιακός πέταξε για το Μόναχο όπου αύριο (25/10, 21:45) θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας, ο Μουστάφα Φαλ μίλησε για το παιχνίδι, ενώ στάθηκε στην επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ και στη σημαντικότητα του Εβάν Φουρνιέ.

Οι δηλώσεις του Μουστάφα Φαλ:

Για το ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει σκοράρει 97 και 109 πόντους στα δύο εντός έδρας παιχνίδια της αυτή τη σεζόν: «Ξέρουμε ότι είναι καλοί στο τρανζίσιον, γι αυτό πρέπει να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση και να επιστρέφουμε στην άμυνα γρήγορα».

Για το αν θα είναι ρίσκο ο Ολυμπιακός να προσεγγίσει το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα με «run & gun», όπως εξελίχθηκε το ματς με την Εφές: «Ναι, γιατί το δεύτερο δεκάλεπτο κόντρα στην Εφές ήταν πολύ κακό, τούς επιτρέψαμε να αποκτήσουν ρυθμό γι αυτό τώρα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή ως το τέλος».

Σε ερώτηση σχετικά με την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ κι αν τον κάνει να αισθάνεται πιο άνετα: «Ναι, πάντα νιώθω άνετα μαζί του. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να νιώθω άνετα με τον εαυτό μου. Τώρα αποκτώ ρυθμό, βρίσκω τη φόρμα μου…».

Για το σύστημα του κόουτς Μπαρτζώκα: «Με κάνει να αισθάνομαι καλά. Είναι η τέταρτη μου σεζόν σε αυτό το σύστημα, πρέπει να πασάρω την μπάλα κάτι που μού άρεσε πάντα, οπότε νιώθω πολύ άνετα».

Για τον συμπατριώτη του Εβάν Φουρνιέ: «Δεν ξέρω για το επόμενο παιχνίδι, αλλά ο Εβάν θα είναι κλειδί για μας μέσα στη σεζόν. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έπαιζε πολύ, αλλά σιγά-σιγά βρίσκει τον ρυθμό του. Βελτιώνεται συνεχώς και στο τέλος της σεζόν θα είναι ευεργετική η παρουσία του για εμάς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από