Τρινκιέρι: «Η αγορά είναι ανυπόφορη, πέρσι ψάχναμε γκαρντ επί 5 μήνες και δεν βρήκαμε»

Τρινκιέρι: «Η αγορά είναι ανυπόφορη, πέρσι ψάχναμε γκαρντ επί 5 μήνες και δεν βρήκαμε»

Με δηλώσεις του ο Αντρέας Τρινκιέρι εξήγησε πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης για κάθε ομάδα στην Euroleague.

Ο Αντρέας Τρινκιέρι μίλησε με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο για την απόφαση του Ταϊρόν Γουάλας να εγκαταλείψει τη Ζάλγκιρις και την Euroleague για προσωπικούς λόγους.

Παράλληλα, ο Ιταλός κόουτς αναφέρθηκε και στις  δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Ευρώπης στην αναζήτηση του κατάλληλου πάικτη.

Διαβάστε επίσης: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Μάλμε!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τρινκιέρι:

«Δεν σοκαρίστηκα, αλλά εξεπλάγην. Πρέπει να πω όμως ότι ήταν πολύ ειλικρινής και ευθύς. Το εκτιμώ πολύ αυτό. Υπάρχει το μπάσκετ, υπάρχει η δουλειά, αλλά υπάρχουν και οι άνθρωποι. Ο Γουάλας ήταν ειλικρινής, ανέλαβε τις ευθύνες της απόφασής του και θα του είμαι πάντω ευγνώμων. Δεν έχω βιώξει ξανά κάτι αντίστοιχο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε αυτή τη δύσκολη απόφαση αγγίζει την τελειότητα.

Δεν μπορείς να μεταπείσεις κάποιον για μια μεγάλη απόφαση. Μόνο μπορείς να τον ρωτήσεις αν θα παραμείνει σε αυτή ή αν κάνει δεύτερες σκέψεις και πώς μπορείς να τον βοηθήσεις να πάρει την πιο σωστή απόφαση. Αλλά δεν μπορείς να πας κόντρα στη θέληση κάποιου.

Η αγορά δεν είναι δύσκολη. Είναι ανυπόφορη. Κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερη. Πέρσι, ψάχναμε γκραντ επί 5 μήνες και δεν καταφέραμε να βρούμε. Όταν τραυματίστηκε ο Έβανς, πληρώσαμε το τίμημα. Και ήταν μεγάλο. Με τα συμβόλαια των παικτών τις ομάδες του NBA να έχουν αυξηθεί, οι νεαροί, ταλαντούχοι Αμερικανοί παίκτες δεν έρχονται πια εδώ. Υπάρχουν ομάδες που ψάχνουν για παίκτες από τις αρχές Σεπτεμβρίου κι ακόμα δεν έχουν υπογράψει κανέναν.

Η κατάσταση είναι άσχημη, γιατί το να έχουμε έναν γκαρντ με τέτοιο μέγεθος ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ αυτό το καλοκαίρι. Οπότε αυτό το πλάνο δεν υπάρχει πλέον. Ξέρω ότι το front office μας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει να βρεθεί κάποιος παίκτης και όταν τον βρουν, θα με ενημερώσουν. Αυτή τη στιγμή παίζουμε με το υπάρχον ρόστερ κι ακόμα πιστεύω ότι υπάρχουν παίκτες που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ