Κανονικά ο Φουρνιέ με τη Μπάγερν: Πάλι έξω ο Γουίλιαμ Γκος – Το depth chart για Μόναχο

Κανονικά ο Φουρνιέ με τη Μπάγερν: Πάλι έξω ο Γουίλιαμ Γκος – Το depth chart για Μόναχο

Ο Εβάν Φουρνιέ κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς με τη Μπάγερν

Στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, για το ματς της Παρασκευής με τη Μπάγερν στο Μόναχο (21:45), ο Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τη Καρδίτσα και όπως φαίνεται αυτή η «ανάσα» έφτασε για να επιστρέψει δριμύτερος για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Και βέβαια για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Εδώ είναι το ταξίδι: Όσα θες να ξέρεις για την επιστροφή του Ολυμπιακού στο Youth League- Το νέο format αλλά και τι ισχύει για Κωστούλα και Μουζακίτη

Ποιος συνεχίζει να μένει εκτός; Ο Γουίλιαμ Γκος σε μια ιστορία που πραγματικά ταλαιπωρεί τον Ολυμπιακό από πέρσι. Ο Αμερικανός γκαρντ έπαιξε στα πρώτα δύο της Euroleague κόντρα σε Φενέρ και Ζαλγκίρις, έχασε τα ματς με την Αρμάνι και την Εφές. Και θα συνεχίσει το σερί του και στο Μόναχο. Πέρσι ο Γκος έπαιξε 32 ματς στην Ευρωλίγκα από τα 41 των Ερυθρόλευκων ως το φινάλε της διαδρομής.

Θυμίζουμε ότι μέσα στην ημέρα ο Ολυμπιακός αποφάσισε να παραχωρήσει με δανεισμό –ως το τέλος της σεζόν- τον Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα. Και ότι σταθερά στη λίστα με τους τραυματίες είναι ο Κίναν Έβανς που δεν προβλέπεται να μετακινηθεί από εκεί πριν από το 2025. Αυτή τη στιγμή λοιπόν το depth chart των κυπελλούχων Ελλάδας είναι το εξής:

Play-makers: Τόμας Γουόκαπ, Λούκα Βιλντόζα, Ναζ Μήτρου Λονγκ Shooting guards: Έβαν Φουρνιέ, Τάιλερ Ντόρσει, Γιαννούλης Λαρεντζάκης Small Forwards: Κώστας Παπανικολάου, Σακίλ ΜακΚίσικ Power Forwards: Σάσα Βεζένκοφ, Άλεκ Πίτερς Centers: Μουσταφά Φαλ, Νικόλα Μιλουτίνοφ, Μόουζες Ράιτ Ακόμη και έτσι λοιπόν διαπιστώνει ο καθένας ότι δεν χωρούν όλοι σε μια 12άδα Euroleague.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ