«Μια ανάσα από τον Ερυθρό Αστέρα ο Πετρούσεφ»

«Μια ανάσα από τον Ερυθρό Αστέρα ο Πετρούσεφ»

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα, βρίσκεται ο Φίλπ Πετρούσεφ, σύμφωνα με ιστοσελίδα στη Σερβία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «meridiansport», ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι πολύ κοντά στο να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα: «Ο παίκτης της Εθνικής Σερβίας ξεκίνησε τη σεζόν στον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν είχε τη δυνατότητα να τον αφήσει νωρίτερα λόγω των τραυματισμών των Φαλ και Μιλουτίνοφ.

Διαβάστε επίσης: Το «σκοτώσαμε το παιχνίδι» του Μεντιλίμπαρ, το «mea culpa», η νοοτροπία και η προειδοποίηση προς όλους…

Ωστόσο, καθώς οι δύο σέντερ ανάρρωσαν και με δεδομένο ότι οι Πειραιώτες ενισχύθηκαν αρκετά στην ίδια θέση, ήταν λογικό να δοθεί δανεικός ο Πετρούσεφ».

Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ έχει 5 πόντους και 2.5 ριμπάουντ ανά 10:52 σε τέσσερις αγώνες της Euroleague, ωστόσο πλέον με την επιστροφή των Φαλ και Μιλουτίνοφ από τους τραυματισμούς τους και με την πληρότητα του Ολυμπιακού στο «4», θα έβρισκε δύσκολα χρόνο στους Πειραιώτες.

Αντιθέτως αναμένεται να έχει ρόλο πενταδάτου στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία θα στερηθεί τον Τζόελ Μπόλομποϊ για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ