Παντρεύεται παίκτης του Παναθηναϊκού – Η πρόταση γάμου στο Παρίσι, το τεράστιο μονόπετρο και τα φιλιά (vid)

Παντρεύεται παίκτης του Παναθηναϊκού – Η πρόταση γάμου στο Παρίσι, το τεράστιο μονόπετρο και τα φιλιά (vid)

Χαμός γίνεται με τους γάμους τελευταία - Αυτός είναι ο παίκτης του Παναθηναϊκού που έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του στο Παρίσι

Πολλοί είναι οι γάμοι των celebrities που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, όμως ένας ακόμη πρόκειται να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα, καθώς διάσημος παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Ο λόγος για τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος αποκάλυψε τα ευχάριστα το απόγευμα της Τρίτης 22 Οκτωβρίου με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό παρουσιάζεται μαζί με την καλή του, Μπλεν Κίγια, να περπατούν στους δρόμους του Παρισιού, στο πρόσφατο ταξίδι τους, με εκείνον κάποια στιγμή να γονατίζει στα ξαφνικά και να της κάνει την πολυπόθητη ερώτηση, παίρνοντας, φυσικά, ως απάντηση το «ναι».

Διαβάστε επίσης: Football meets data: «Φαβορί για πρόκριση ο Ολυμπιακός – Εκτός 24άδας ο ΠΑΟΚ» (pic+vid)

Η πρόταση γάμου του Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού στη σύντροφό του

Φαίνεται ξεκάθαρα και η στιγμή που βάζει το τεράστιο μονόπετρο που διάλεξε για εκείνη στο χέρι της, με τα πρόσωπά τους να λάμπουν από ευτυχία. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2020 και έχουν περάσει πολλά σκαμπανευάσματα στη σχέση τους, ωστόσο έχουν αποφασίσει να χτίσουν μία νέα ζωή εδώ στην Αθήνα και είναι έτοιμοι να το επισημοποιήσουν ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Είναι ευλογία όχι μόνο να σε γνωρίζω αλλά να σε αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Το για πάντα δεν αρκετό», έγραψε ο ίδιος στην λεζάντα της ανάρτησής του και κάτω από αυτή γέμισε με ευχές από τους ακόλουθούς του για το χαρμόσυνο γεγονός.

Εντωμεταξύ, πριν από μερικούς μήνες παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας άλλος ένας παίκτης του Παναθηναϊκού και τα παιδιά του ντύθηκαν παρανυφάκια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendrick Nunn (@nunnbetter_)

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ