Απορρίφθηκε από την Euroleague η ένσταση του Παναθηναϊκού για το ματς με την Παρί

Η Euroleague απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για το ματς με την Παρί όπου οι «πράσινοι» ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 84-80 από την Παρί για τη 3η αγωνιστική της Euroleague, αλλά είχε έντονα παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης μάλιστα, οι «πράσινοι» κατέθεσαν και ένσταση για τη φάση με το αντιαθλητικό φάουλ του Κέντρικ Ναν.

Πιο συγκεκριμένα, με 3:42 να απομένουν για το τέλος του αγώνα και με το σκορ στο 75-68 ο Εργκίν Αταμάν δέχθηκε τεχνική ποινή για διαμαρτυρία για ένα φάουλ που θεώρησε πως δεν δόθηκε στον Ντίνο Μήτογλου. Το παιχνίδι συνεχίστηκε παρόλο που υπήρξε η τεχνική ποινή και στη συνέχεια οι διαιτητές καταλόγισαν το αντιαθλητικό του Ναν.

Διαβάστε επίσης: Football meets data: «Φαβορί για πρόκριση ο Ολυμπιακός – Εκτός 24άδας ο ΠΑΟΚ» (pic+vid)

Στη συνέχεια η διαφορά έφτασε στους δέκα πόντους με τις βολές που κέρδισε η Παρί και ουσιαστικά εκεί κρίθηκε το ματς, με τους Γάλλους να πανηγυρίζουν μία μεγάλη και ιστορική για εκείνους νίκη. Η Euroleague προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση και έκανε γνωστό πως η ένσταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για το συγκεκριμένο ματς απορρίφθηκε.

Από εκεί και πέρα, η Euroleague ανακοίνωσε μία σειρά από ποινές:

Στην Παρτιζάν επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για τα καπνογόνα που άναψαν οπαδοί της στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου στο Βελιγράδι για την 3η αγωνιστική.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για τα σχόλια περί διαιτησίας στο ματς με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική.

Ο Λούκα Μπάνκι τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 6.500 ευρώ για τα σχόλια περί διαιτησίας στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τη Ζαλγκίρις.

Στον Ερυθρό Αστέρα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ για τη ρίψη αντικειμένων στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, για την 4η αγωνιστική.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από