Αυτά είναι τα μπάτζετ των γαλλικών ομάδων της Euroleague (pic)

Αυτά είναι τα μπάτζετ των γαλλικών ομάδων της Euroleague (pic)

Τα μπάτζετ των τριών γαλλικών ομάδων που συμμετέχουν στη φετινή Euroleague - Πρώτη η Μονακό, προσπέρασε τη Βιλερμπάν η Παρί.

Τα μπάτζετ της Μονακό, της Παρί και της Βιλερμπάν, αποκάλυψε το γαλλικό μέσο bebasket.fr, ανάμεσα σε αυτά όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Πρώτη από όλες και με σημαντική διαφορά από τις υπόλοιπες, είναι -όπως ήταν αναμενόμενο- η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει συνολικό μπάτζετ που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ (29.375.000 για την ακρίβεια), γεγονός που την κατατάσσει μεταξύ των υψηλότερων στην Ευρώπη και την Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Βαρύς ο πέλεκυς για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου, Λαμέλα και «φροντιστές»

Η πρωτοεμφανιζόμενη στην Euroleague Παρί, φιγουράρει στη δεύτερη θέση, έχοντας δαπανήσει περισσότερα από τα διπλάσια, συγκριτικά με τα περσινά 9.250.000 ευρώ, καθώς το μπάτζετ της αγγίζει τα 19 εκατ. (18.885.000).

Το μπάτζετ της τρίτης γαλλικής ομάδας που συμμετέχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, της Βιλερμπάν, είναι μειωμένο κατά σχεδόν 1/4 σε σχέση με την περσινή σεζόν, καθώς η ομάδα του Τόνι Πάρκερ έχει διαθέσει συνολικά 16.223.000 ευρώ τη σεζόν 2024/25, πτώση 23% από τα περσινά 21.011.000 ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ