Η Μπαρτσελόνα βγήκε στην αγορά: Ποιες είναι οι επιλογές της για αντι-Λαπροβίτολα…

Η Μπαρτσελόνα βγήκε στην αγορά: Ποιες είναι οι επιλογές της για αντι-Λαπροβίτολα…

Ποιες είναι οι επιλογές που εξετάζει η Μπαρτσελόνα για να καλύψει το κενό που άφησε ο Νίκολας Λαπροβίτολα, εξαιτίας του τραυματισμού του.

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει, πιθανότατα, ολόκληρη τη σεζόν φέρνοντας την Μπαρτσελόνα σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση που καλείται να διαχειριστεί από πολύ νωρίς.

Η χρονιά βρίσκεται ακόμα στην αρχή της, κάτι που οδήγησε τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα σε έκτακτη συνάντηση αναφορικά με το ενδεχόμενο νέας μεταγραφής, αφού ο Αργεντινός γκαρντ ήταν κομβικός για τους μπλαουγκράνα και για όλο το πρότζεκτ που έχει «στηθεί» φέτος στη Βαρκελώνη.

Από εκεί και πέρα οι Καταλανοί αποφάσισαν να στραφούν στην αγορά για τη μεταγραφή ενός γκαρντ, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, αφού έχει ξεμείνει στη δημιουργία και στην εκτέλεση μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Λαπροβίτολα.

Στις τάξεις των μπλαουγκράνα δεν θέλουν να προχωρήσουν σε κάποια βιαστική προσθήκη, ωστόσο η αγορά που κοιτάζουν σε πρώτη φάση είναι αυτή της Euroleague, αφού η ισπανική δεν έχει πολλές επιλογές από το υψηλότερο επίπεδο.

Οι τρεις στόχοι της Μπαρτσελόνα

Ο στόχος της Μπαρτσελόνα είναι να πάρει παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και για αυτό τον λόγο είναι διατεθειμένη να πληρώσει και buy out για όποιον αποφασίσει να πάρει για να αντικαταστήσει τον Λαπροβίτολα.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα εστίασε σε τρεις περιπτώσεις και ειδικότερα στον Τι Τζέι Σορτς της Παρί, στον Σιλβέν Φρανσκίσκο της Ζάλγκιρις και στον Τράι Μπελ-Χέινς της Σαραγόσα.

Κάθε περίπτωση από τις τρεις έχει τις δυσκολίες της και για οποιαδήποτε κίνηση θέματα αποτελούν τόσο τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, όσο και οι θέσεις μη-ευρωπαίων που έχουν καλυφθεί από τους Τζάστιν Άντερσον και Τζαμπάρι Πάρκερ, καθώς ο Νίκολας Λαπροβίτολα διατηρούσε ιταλικό διαβατήριο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ