Σοκ στην Μπαρτσελόνα με Λαπροβίτολα!

Σοκ στην Μπαρτσελόνα με Λαπροβίτολα!

Μεγάλο πλήγμα στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο τραυματισμός του Νίκολας Λαπροβίτολα είναι πολύ σοβαρός και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν

Οι φόβοι για μεγάλη ζημιά στο γόνατο του Νικολάς Λαπροβίτολα επιβεβαιώθηκαν, αφού ο Αργεντινός θα χάσει όλη τη σεζόν με την Μπαρτσελόνα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αργεντινός γκαρντ της καταλανικής ομάδας έδειξαν πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου του δεξιού γόνατος.

Πλέον θα υποβληθεί σε επέμβαση και δύσκολα θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της περιόδου, αφού θα μείνει εκτός δράσης μίνιμουμ για 6-8 μήνες, όσο δηλαδή είναι και η αποκατάσταση από τέτοιου είδους τραυματισμούς στο γόνατο.

Πώς τραυματίστηκε ο Λαπροβίτολα

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 34χρονος άσος, τριάμισι λεπτά πριν το τέλος της η εντός έδρας ήττας από την Μπασκόνια (89-93) για τη Liga Endesa, προσγειώθηκε άτσαλα και γύρισε το γόνατό του.

Ο Λαπροβίτολα φέτος είχε 10 πόντους, 6,2 ασίστ, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 13,2 στην αξιολόγηση σε 22:01 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Από εκεί και πέρα, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την επόμενη Πέμπτη τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (31/10), ενώ στις 3 Δεκεμβρίου θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η ανάρτηση για τον τραυματισμό του Λαπροβίτολα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ