Το απίστευτο με τον Γουόκαπ στη φετινή Euroleague: Οι 8 ασίστ για κάθε λάθος αλλά και τα δύο καλάθια σε 4 ματς! (vids)

Το απίστευτο με τον Γουόκαπ στη φετινή Euroleague: Οι 8 ασίστ για κάθε λάθος αλλά και τα δύο καλάθια σε 4 ματς! (vids)

Ο Τόμας Γουόκαπ μπορεί να έμεινε άποντος στην Κωνσταντινούπολη, όμως μοίρασε 4 τελικές πάσες. Το απίστευτο στατιστικό του στο συσχετισμό ασίστ - λαθών...

Ο Ολυμπιακός έχασε από την Εφές στην Τουρκία με 91-89, όμως υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κρατήσει από την αναμέτρηση, κυρίως όσον αφορά την επιθετική του λειτουργία.

Ο Τόμας Γουόκαπ δεν υπήρξε ποτέ σκόρερ στην καριέρα του, όμως έχει 7.3 πόντους μέσο όρο στην Euroleague τα χρόνια που αγωνίζεται σε αυτήν.

Διαβάστε επίσης: Το… άλυτο πρόβλημα του Ολυμπιακού (vids)

Στο παιχνίδι απέναντι στην Εφές έμεινε άποντος, αλλά έπαιξε καθοριστικές άμυνες πάνω στον Λάρκιν στην τελευταία περίοδο και μοίρασε και 4 ασίστ στους συμπαίκτες του. Δεν έφταναν όμως αυτά για τον Ολυμπιακό που  έχασε το παιχνίδι.

Το απίστευτο στατιστικό του Γουόκαπ

Ο Τόμας Γουόκαπ φέτος δεν συμμετέχει ενεργά στο σκοράρισμα στις 4 πρώτες αγωνιστικές της Euroleague, έχοντας σημειώσει μόλις 6 πόντους σε αυτούς τους αγώνες συνολικά.

Ωστόσο δεν έχει χρειαστεί και να το κάνει γιατί πλέον υπάρχει πληθώρα παικτών που μπορούν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Πλέον στον Ολυμπιακό υπάρχουν οι Βεζένκοφ, Φουρνιέ και Ντόρσεϊ στην περιφέρεια. Οπότε ο «Θωμάς» κάνει… ένα βήμα πίσω εκτελεστικά.

Το απίστευτο με τον Γουόκαπ είναι πως βρίσκεται στην 5η θέση στη λίστα των ασίστ με 6 μέσο όρο, μαζί με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ του Ερυθρού Αστέρα και πίσω από τον… εξωπραγματικό Ταμίρ Μπλατ (9), τον Φακούντο Καμπάτσο (8.7), τον Τι Τζέι Σορτς της Παρί (7) και τον Νίκολα Λαπροβίτολα (6.2).

Και όλα αυτά τα κάνει έχοντας μόλις 0.8 λάθη, δηλαδή ούτε καν ένα για 8 ασίστ. Εξωπραγματικό νούμερο από τον playmaker του Ολυμπιακού, που είναι ένας από τους καλύτερους δημιουργούς στην Euroleague και ο καλύτερος αμυντικός της (πέρυσι ψηφίστηκε ως ο καλύτερος της σεζόν).

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ