Ο Ντόρσεϊ είχε 11 πόντους στο πρώτο μέρος και δεν έπαιξε καθόλου στο δεύτερο

Ο Ντόρσεϊ είχε 11 πόντους στο πρώτο μέρος και δεν έπαιξε καθόλου στο δεύτερο

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Εφές εκτός έδρας, με αρκετούς παίκτες όμως να κάνουν καλή εμφάνιση. Ο Ντόρσεϊ ξεκίνησε καλά, όμως δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Αναντολού Εφές με 91-89 για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους Ερυθρόλευκους που είχαν προηγηθεί μέχρι και με 15 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο.

Συνεχίζεται το αρνητικό σερί στην έδρα της Εφές από τον Ολυμπιακό που έχει να νικήσει από το 2017, εκτός έδρας την τουρκική ομάδα. Πολύ καλό ματς έκανε στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής πανηγύρισε γκολ ενώ αμυντικός έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή (vid)

Ο ομογενής γκαρντ στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, έχοντας 11 πόντους σε 16:09 λεπτά συμμετοχής, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα πολύ πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ και αυτό θα γίνει και με άλλους παίκτες ανάλογα το παιχνίδι και τον αντίπαλο. Το έχει πει άλλωστε ο κόουτς Μπαρτζώκας πως κάποιος παίκτης μπορεί να έχει παίξει καλά σε ένα παιχνίδι και να μην αγωνιστεί πολύ στο επόμενο, ή ακόμα και στο ίδιο ματς ανάλογα με το τι ταιριάζει στην αναμέτρηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ