Λάρκιν: «Θέλαμε να τους κάνουμε να χάσουν το μυαλό τους»

Λάρκιν: «Θέλαμε να τους κάνουμε να χάσουν το μυαλό τους»

Όλα όσα είπε ο MVP της νίκης της Εφές απέναντι στον Ολυμπιακό, Σέιν Λάρκιν, μετά το τέλος του αγώνα με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Τουρκία απέναντι στην Αναντολού Εφές και ηττήθηκε με 91-89, με τον Σέιν Λάρκιν να πταγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση και να τελειώνει το ματς με 24 πόντους.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 32χρονος γκαρντ μίλησε για τη μεγάλη βραδιά στην οποία βρέθηκε και τόνισε πως το πλάνο της ομάδας του ήταν να «παίξει» με το μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού, κάτι που όπως είπε δούλεψε.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Μας συγκλόνισε όλους η απώλεια του Μπάλντοκ»

Όσα είπε ο Λάρκιν:

«Ερχόμαστε σε αυτές τις αναμετρήσεις διψασμένοι για νίκες. Έκανε ένα σερί ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος, αλλά μείναμε ενωμένοι.

Δεν ήθελα να πιέσω τίποτα, απλά μπόρεσα και βρέθηκα σε καταστάσεις να σκοράρω. Βλέπω ότι και οι συμπαίκτες μου με έψαχναν και μου έδωσαν χώρο και πάσες για να μπορέσω να σκοράρω.

Αυτό είναι που θέλουμε να κάνoυμε, να τους πιέσουμε, να τους κάνουμε να χάσουν το μυαλό τους και να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Να μπορέσουμε να κερδίσουμε, όπως και το κάναμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ