Μποζίκας: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες – Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και αποφασιστικοί»

Μποζίκας: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες – Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και αποφασιστικοί»

Ο Γιώργος Μποζίκας ανέλυσε τα αίτια της ήττας του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές στην Τουρκία.

Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από την έδρα της Ανανολού Εφές για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια, ωστόσο τα λάθη στο φινάλε του αγώνα στέρησαν τη νίκη από τους Πειραιώτες.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο των Ερυθρόλευκων, Γιώργος Μποζίκας, μίλησε στη NOVA και σχολίασε το παιχνίδι, αναλύοντας τα στοιχεία που έφεραν την ήττα στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε επίσης: Άλιμος – Ολυμπιακός 10-12: 2Χ2 οι «ερυθρόλευκες»

Όσα είπε ο Μποζίκας:

«Σήμερα ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι, κυριαρχήσαμε στην 1η περίοδο, ήμασταν όπως πρέπει και στις δύο πλευρές. Στο δεύτερο δεκάλεπτo χάσαμε την συγκέντρωση στην άμυνα, δώσαμε χώρο, βρήκαν ρυθμό. Έβαλαν μεγάλα σουτ. Έγινε ένα επιθετικό παιχνίδι που δεν μας ταιριάζει. Στην τέταρτη περίοδο δε διαχειριστήκαμε σωστά κατοχές. Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είχαμε καλή εικόνα, θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια αυτό το παιχνίδι. Θα μάθουμε από αυτό το ματς. Να είμαστε πιο σκληροί, πιο αποφασιστικοί να πηγαίνουμε πιο δυνατά στα ριμπάουντ, στις διεκδικήσεις και να είμαστε συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές».

Για τον Λάρκιν: «Το κακό έγινε στην αρχή. Ήταν εύστοχο το πρώτο σουτ και βρήκε ρυθμό, αυτοπεποίθηση και δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Βγήκε μπροστά, έδωσε αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στους άλλους παίκτες. Και αυτό θα είναι αντικείμενο ανάλυσης του ματς και κοιτάμε μπροστά».

Για τον Φουρνιέ: «Τα πάντα τα αντιμετωπίζουμε ομαδικά και στα λάθη. Κάποιος που έκανε το λάθος σημαίνει ότι οι συμπαίκτες δεν είχαν τις κατάλληλες αποστάσεις. Ήταν ευθύνη του Φουρνιέ, αλλά δεν βοηθήσαμε και εμείς να του ανοίξουμε χώρους και να έχει ελεύθερες πάσες. Όλα είναι ομαδική δουλειά και στην επίθεση και στην άμυνα. Θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Μία ήττα που θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ