Μπαρτζώκας: «Τα λάθη στις τελευταίες κατοχές μας κόστισαν το παιχνίδι»

Μπαρτζώκας: «Τα λάθη στις τελευταίες κατοχές μας κόστισαν το παιχνίδι»

Τι είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη από την Αναντολού Εφές.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 91-89 από την Αναντολού Εφές στην Πόλη για την 4η αγωνιστική της Euroleague και πλέον έχει ρεκόρ 2-2 στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως τα λάθη που έκανε η ομάδα του και ειδικά αυτά στις τελευταίες κρίσιμες κατοχές κόστισαν τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Μας συγκλόνισε όλους η απώλεια του Μπάλντοκ»

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

«Καταλήξαμε με 36 ασίστ και 9 λάθη, τα 6 λάθη που κάναμε προς το φινάλε, ειδικότερα τα 3-4 στις τελευταίες κρίσιμες κατοχές μας κόστισαν το παιχνίδι. Θα πρέπει να προστατεύουμε περισσότερο την μπάλα και την κατοχή, γιατί δώσαμε την ευκαιρία να σκοράρουν στο τρανζίσιον.

Ήταν μία καλή εμφάνιση με εξαίρεση τα τελευταία 3-4 λεπτά που έπρεπε να παίξουμε διαφορετικά. Πρέπει να μάθουμε από το παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα και το γήπεδο ήταν υπέροχα.

Στο τέλος παίκτες η Εφές έχει με προσωπικότητα σαν τον Λάρκιν, τον Μπομπουά, όλους τους γκαρντ που σκόραραν τρίποντα. Κάθε φορά που έχαναν τα σουτ, τους δώσαμε την ευκαιρία με το ριμπάουντ. Δεν είχαμε κάτι έξτρα για να πάρουμε τα hustle plays και ήταν ένας από τους λόγους που χάσαμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ