Το γράμμα ενός 11χρονου κοριτσιού που συγκίνησε τον Ματέο

Ο Τσους Ματέο μοιράστηκε το γράμμα που έλαβε από μια μικρή οπαδό της Ρεάλ Μαδρίτης, που του έδωσε δύναμη να αντέξει την αρνητική κριτική.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε μία μεταβατική σεζόν και το ξεκίνημά της σε πρωτάθλημα και Euroleague κάθε άλλο παρά θετικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Πριν από τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, οι Μαδριλένοι μετρούσαν πέντε ήττες σε οκτώ παιχνίδια και ως εκ τούτου η κριτική στο πρόσωπο του προπονητή, Τσους Ματέο, έγινε αρκετά έντονη.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός βραβεύει τους Ολυμπιονίκες του, Χρήστου και Καραλή (pics)

Μετά τη νίκη επί των πρασίνων, ο τεχνικός των Μαδριλένων αποκάλυψε πως το γράμμα που του έστειλε μια νεαρή φίλαθλος της «Βασίλισσας» ήταν αυτό που του έδωσε δύναμη.

«Σήμερα πήρα τεράστια δύναμη από το γράμμα που μου έδωσε ένα κορίτσι. Έγραφε: «Το όνομά μου είναι Πάουλα και είμαι 11 χρονών. Είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και αγαπώ το μπάσκετ. Ήθελα να σας πω ότι είστε ένας πολύ καλός προπονητής και ότι έχετε μια υπέροχη ομάδα. Θέλω να ξέρετε ότι οι οπαδοί θα είναι πάντα εδώ για να σας επεφημούν. Ζήτω η Μαδρίτη» και μου έδωσε ένα αίσθημα που δεν μπορείτε να πιστέψετε», ανέφερε ο Ματέο στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από