Παναθηναϊκός: Γιατί έπαιξε μόνο 3:39 ο Λορέντζο Μπράουν κόντρα στη Ρεάλ…

Παναθηναϊκός: Γιατί έπαιξε μόνο 3:39 ο Λορέντζο Μπράουν κόντρα στη Ρεάλ…

Ποιος είναι ο λόγος που ο Λορέντζο Μπράουν έπαιξε τόσο λίγο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης - Η εξήγηση του Εργκίν Αταμάν...

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στη Μαδρίτη και ηττήθηκε από τη Ρεάλ με 90-86, σε ένα ματς που πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το διπλό στην έδρα της βασίλισσας.

Οι πράσινοι έπαιξαν στα ίσια με τη Ρεάλ, όμως τελική ηττήθηκαν και έκαναν το 0/2 στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν, με τον Εργκίν Αταμάν να εξηγεί τους λόγους που ήρθε η ήττα αλλά και τα λίγα λεπτά που έπαιξε ο Λορέντζο Μπράουν.

Ο Αμερικανός γκαρντ με το ισπανικό διαβατήριο έπαιξε μόλις 3 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που προξένησε εντύπωση, όμως ο Τούρκος τεχνικός μίλησε για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Η εξήγηση του Αταμάν:

«Δεν έγινε κάτι με τον Λορέντζο Μπράουν, ξεκίνησε, ήταν μέσα όταν παίξαμε πολύ άσχημα και βρεθήκαμε στο -11. Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο περσινό μας ροτέισον με το δίδυμο Γκραντ-Σλούκα. Δεν ήθελα να τον κρατήσω περισσότερο, δεν ήθελα να τον ξαναβάλω, ήθελα να δώσω ρυθμό στον Σλούκα. Η Ρεάλ έκανε σπουδαία δουλειά με τον Αμπάλδε, αμυντικά και επιθετικά. Πίεσε στον Ναν, είναι δύσκολο να έχεις και τον Σλούκα και τον Λορέντζο Μπράουν μαζί, ειδικά στην άμυνα. Ήταν επιλογή, τίποτα περισσότερο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ