Μεσίνα: «Κάναμε άθλια εμφάνιση τα τελευταία 15 λεπτά»

Ο Ετόρε Μεσίνα ζήτησε συγγνώμη για την κάκιστη εμφάνιση της Ολίμπια στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Το έκανε και αυτό η Ολίμπια Μιλάνο. Έχασε ματς στο οποίο ήταν μπροστά με 26 πόντους στο 27′ με αντίπαλο την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Ετόρε Μεσίνα ζήτησε συγγνώμη μετά το παιχνίδι και παραδέχθηκε πως η ομάδα του έκανε κάκιστη εμφάνιση στα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Τζορτζ Μπάλντοκ: Συγκίνηση στην αποχαιρετιστήρια τελετή – Η ελληνική σημαία στο φέρετρο

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να απολογηθούμε για την άθλια εμφάνισή μας στα τελευταία 15 λεπτά. Η Ζαλγκίρις δεν παράτησε το παιχνίδι και εμείς καταρρεύσαμε», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός που είναι και… πρόεδρος στην ομάδα.

«Τα πρώτα μας 25 λεπτά στο ματς ήταν τα καλύτερα που έχουμε παίξει ως τώρα φέτος, αλλά μετά αυτό που έγινε ήταν τρομακτικό.

Στην επίθεση αντί να κυκλοφορούμε την μπάλα πήγαμε σε ηρωισμούς με ατομικές προσπάθειες και στην άμυνα αφήναμε τους αντιπάλους να φτάσουν εύκολα κοντά στο καλάθι ή να σουτάρουν ελεύθεροι. Δεν κάναμε τίποτα. Θα πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική, όλοι μας.

Αυτή τη στιγμή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο μας, να σκύψουμε το κεφάλι και να επιστρέψουμε στη δουλειά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από