Καμπάτσο: «Χρειαζόμασταν πολύ τη νίκη, πρέπει να βελτιωθούμε»

Καμπάτσο: «Χρειαζόμασταν πολύ τη νίκη, πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί του Παναθηναϊκού.

Η Ρεάλ επικράτησε του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη με 90-86 για την 4η αγωνιστική της Euroleague και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη φετινή διοργάνωση.

Ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν ο MVP της ισπανικής ομάδας στη νίκη επί του Τριφυλλιού, με τον Αργεντινό να έχει 19 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ.

Διαβάστε επίσης: Τζορτζ Μπάλντοκ: Συγκίνηση στην αποχαιρετιστήρια τελετή – Η ελληνική σημαία στο φέρετρο

Ο Λατινοαμερικάνος άσος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό μίλησε στο flash interview, με τον έμπειρο άσο να στέκεται στη σημασία που είχε η αποψινή νίκη για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χρειαζόμασταν πολύ τη νίκη, πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω από πέρσι. Οι άλλες ομάδες μας ξέρουν πολύ καλά, πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Αυτό κάνουμε, αυτό δουλεύουμε, αλλά θέλαμε πολύ τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι, όσοι έπαιξαν έκαναν κάτι θετικό, είχαν θετική επίδραση.

Πρέπει να προσέχουμε τη λεπτομέρεια, όταν το κάναμε πήραμε τη διαφορά. Ήμασταν μαχητικοί, ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Τα στατιστικά δεν είναι για μένα. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Ολοι μπορούμε να σκοράρουμε, πρέπει όμως να βελτιωθούμε στην άμυνα και αυτή είναι η πρόκλησή στη σεζόν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ