Σφαιρόπουλος για Πετρούσεφ: «Δεν ψάχνουμε παίκτη»

Τι σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τα νέα μεταγραφικά σενάρια που έμπλεξαν τον Ερυθρό Αστέρα με τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Απόλυτος ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όταν ρωτήθηκε για τα νέα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στη Σερβία την Πέμπτη (17/10), διαψεύδοντας ότι υπάρχει ενδεχόμενο μετακόμισης του Φιλίπ Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του δεν θα κινηθεί ούτε για τον Σέρβο φόργουορντ ούτε για οποιονδήποτε άλλον παίκτη.

Διαβάστε επίσης: IFFHS: Κορυφαία ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός

Αναλυτικά όσα είπε ο Σφαιρόπουλος:

«Σας ευχαριστώ για αυτή την ερώτηση. Σέβομαι τη δημοσιογραφία και τους δημοσιογράφους. Η δουλειά σας είναι πολύ σημαντική, γιατί μεταφέρετε τα νέα στους ανθρώπους. Η δημοσιογραφία βοηθάει πάντα την αλήθεια να βγει προς τα έξω. Δυστυχώς, όπως σε κάθε επάγγελμα, υπάρχουν κάποιοι κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι, που διαδίδουν αυτά τα νέα, τα οποία είναι εντελώς ψευδή.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο 3-0. Ευτυχώς αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι η μειοψηφία. Αυτή η μειοψηφία δεν μπόρεί να βλάψει το επάγγελμά σας στην ολότητά του. Δεν σκεφτόμαστε να προσθέσουμε κανέναν παίκτη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από