«Συμφωνία Πετρούσεφ με Ερυθρό Αστέρα»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sportske.net», ο Φιλίπ Πετρούσεφ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα - Η διάψευση του Ραζνάτοβιτς.

Στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φιλίπ Πετρούσεφ, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportske.net».

Συγκεκριμένα, Σέρβος δημοσιογράφος αναφέρει πως ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν πρόκειται για δανεισμό.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Sportske.net» , ο Πετρούσεφ θα γίνει παίκτης του Ερυθρού Αστέρα και θα μοιράζεται τα λεπτά με τον Mike Daum στη θέση «4». Αν και ο Αμερικανός έπαιξε εξαιρετικά στα τελευταία παιχνίδια, είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα χρειάζεται βάθος σε αυτή τη θέση. Ήταν γνωστό πριν από ένα μήνα, όταν ο πρωταθλητής της ABA League ήταν κοντά στο να φέρει τον Σέρβο διεθνή, αλλά οι τραυματισμοί των Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση του deal», αναφέρει χαρακτηριστικά το σερβικό δημοσίευμα.

«Ωστόσο, όσο επιστρέφουν, αυξάνεται και ο χρόνος συμμετοχής τους, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμπιστεύεται αρκετά τον Μόουζες Ράιτ», συμπληρώνει το δημοσίευμα.

Παράλληλα και το «Sport Klub» αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα πως: «Όπως μας επιβεβαιώθηκε από πηγές, Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας έχουν έρθει σε συμφωνία και ο Πετρούσεφ θα φορέσει σύντομα την ερυθρόλευκη φανέλα του συλλόγου του Βελιγραδίου».

Τι απαντά ο μάνατζερ του παίκτη

«Δυστυχώς, όλες οι πληροφορίες για την ενίσχυση των συλλόγων του Βελιγραδίου της Euroleague, που εμφανίστηκαν σήμερα, είναι εντελώς λανθασμένες. Δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία, και δεν έχουν γίνει συνομιλίες τις τελευταίες δύο εβδομάδες», αναφέρει ο Μίσκο Ραζνατοβιτς με ποστάρισμά του στο Χ (πρώην twitter).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από