Aταμάν: «Πρώτη φορά είδα στη Euroleague αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού»

Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της Παρί, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του είχαν παράπονα.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη την πρώτη ήττα του στη φετινή Euroleague από την Παρί εκτός έδρας, με τον Εργκίν Αταμάν να μιλά για το παιχνίδι.

Ο Τούρκος τεχνικός τόνισε πως δεν έχει ξαναδεί τέτοιον τρόπο παιχνιδιού στη διοργάνωση, ενώ ανέφερε ότι οι παίκτες του είχαν παράπονα.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Συγχαρητήρια στην Παρί για τη νίκη της. Για εμάς ήταν κάτι ξεχωριστό και για τη νοοτροπία να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Μετά από τόσα χρόνια στην Euroleague είδα έναν ασυνήθιστο τρόπο παιχνιδιού, αλλά έκαναν εξαιρετική εμφάνιση. Κάναμε 17 λάθη και πήραμε κακές επιλογές. Είχαν 17 επιθετικά ριμπάουντ, που σημαίνει ότι κάναμε λάθη και στα ριμπάουντ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τη γηπεδούχο ομάδα και εμείς δεν καταφέραμε να βρούμε τους χώρους μας στο γήπεδο».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Παρί: «Έκανα ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι. Έτρεχαν με την μπάλα και σούταραν μόλις στα 5-6 δευτερόλεπτα. Και αμυντικά ήταν πολύ επιθετικοί. Δεν έχω δει και δεν μπορώ να πω για τις φάσεις, αλλά οι παίκτες μου είχαν πολλά παράπονα. Ήταν κάτι ασυνήθιστο. Μετά από τόσα χρόνια πρώτη φορά το βλέπω αυτό στην Euroleague».

Για το τι εννοεί με τα παράπονα: «Δεν θέλω να πω κάτι. Ο κόσμος κατάλαβε τι είπα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από