Ένσταση του Παναθηναϊκού για τη φάση με το αντιαθλητικό του Ναν

Ένσταση του Παναθηναϊκού για τη φάση με το αντιαθλητικό του Ναν

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για τη φάση στο 75-68, όταν οι διαιτητές έδωσαν στην ίδια φάση τεχνική ποινή στον Αταμάν και αντιαθλητικό στον Κέντρικ Ναν.

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τη φάση στα 3’42» πριν από τη λήξη του αγώνα, όταν ο Εργκίν Αταμάν χρεώθηκε με τεχνική ποινή και στην ίδια φάση καταλογίστηκε αντιαθλητικό φάουλ του Κέντρικ Ναν στον Λεοπόλντ Καβαλιέρ.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» ζήτησε φάουλ που δεν δόθηκε υπέρ του Ντίνου Μήτογλου και χρεώθηκε με τεχνική, την στιγμή που Παρί έκλεψε την μπάλα και «βγήκε» στον αιφνιδιασμό. Ο Καβαλιέρ κέρδισε αντιαθλητικό από τον Ναν με τους διαιτητές να δίνουν τρεις βολές στους Παριζιάνους (μία για την τεχνική ποινή και δύο για το αντιαθλητικό).

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και την ήττα του Παναθηναϊκού

Ο Καβαλιέρ τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Γιαντούνεν, που έκανε το 2/2, ενώ ο Χίφι έβαλε τη βολή της τεχνικής κι έτσι διαμορφώθηκε το 78-68.

Οι «πράσινοι» υποστηρίζουν την ένστασή τους στο γεγονός ότι βάσει κανονισμού ο αγώνας θα έπρεπε να σταματήσει την στιγμή που χρεώθηκε ο Αταμάν με την τεχνική ποινή οπότε η συνέχεια της φάσης άρα και το φάουλ του Ναν θεωρούνται ως μη γενομενα.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ