Μπαρτζώκας: «Ελέγξαμε το παιχνίδι – Ξέρουμε ποιος είναι ο ΜακΚίσικ»

Μπαρτζώκας: «Ελέγξαμε το παιχνίδι – Ξέρουμε ποιος είναι ο ΜακΚίσικ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού και στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν με 89-68 για την 3η αγωνιστική της Euroleague και να πετυχαίνουν τη δεύτερη νίκη τους στη φετινή διοργάνωση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο flash interview μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα του Ολυμπιακού και στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Σακίλ ΜακΚίσικ. «Γνωρίζουμε ποιος είναι και τι μπορεί να προσφέρει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Στη Νορβηγία για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Μιλώντας στο flash interview ο κόουτς των ερυθρολεύκων ανέφερε:

«Ήμασταν συμπαγείς στη μεγαλύτερη διάρκεια ενός πολύ απαιτητικού αγώνα. Επρεπε να είμαστε έτσι όμως στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Κάναμε ομαδική δουλειά και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Σεβόμαστε την Αρμάνι που είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα και καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι για 40 λεπτά».

Για τον ΜακΚίσικ, που είχε 22 πόντους: «Δεν περιμέναμε αυτή την απόδοσή του σήμερα γιατί γνωρίζουμε ποιος είναι και τι μπορεί να προσφέρει. Ξέρει πως τον εμπιστευόμαστε, είναι πέντε χρόνια εδώ. Μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση, είτε παίζει 40 λεπτά, είτε καθόλου. Είναι η επιτομή του μη εγωιστή παίκτη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ