Λούτσιτς: «Τελείωσα από την εθνική – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός… έσπρωξαν ο ένας τον άλλον»

Λούτσιτς: «Τελείωσα από την εθνική – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός… έσπρωξαν ο ένας τον άλλον»

Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική Σερβίας, ενώ σχολίασε και τις μεταγραφικές κινήσεις των δύο «αιωνίων».

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξή του ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς μίλησε για την επιλογή του να αποσυρθεί από την εθνική Σερβίας, επισημαίνοντας ότι τελείωσε ακόμα και με την ιδέα.

Παράλληλα, ο 35χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στην αύξηση του ανταγωνισμού στη Euroelague όπου στάθηκε στις κινήσεις τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Βλάντιμιρ Λούτσιτς:

Για την αποχώρησή του από την εθνική Σερβίας: «Τελείωσα ακόμα και με την ιδέα».

Για την αύξηση του ανταγωνισμού στη Euroleague: «Κάποιες ομάδες έχουν πολύ μεγάλα ρόστερ. Είδαμε πόσο μεγάλο ρόστερ έχει ο Παναθηναϊκός, με πολύ ταλέντο και αθλητικά παιδιά. Νομίζω ότι η Euroleague φτάνει σε υψηλά επίπεδα μπάσκετ.

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο ελληνικών ομάδων, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, έφερε μερικές μεγάλες μεταγραφές και στις δύο ομάδες. Νομίζω ότι θα είναι και πάλι μεγάλοι ανταγωνιστές για το Final Four».

Για το Glass Floor στο ΟΑΚΑ: «Έχουμε παίξει σε πάτωμα LED στο γερμανικό πρωτάθλημα. Δεν ήταν ολισθηρό. Το κράτημα, γενικά, είναι αρκετά καλό. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με το κανονικό πάτωμα. Αλλά, ειλικρινά, δεν είμαι πολύ οπαδός του γιατί νομίζω ότι χτυπάει λίγο πολύ με τα φώτα αναμμένα. Είναι σίγουρα θεαματικό όταν το βλέπεις στην τηλεόραση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ