ΠΑΡΙ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΡΙ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Παρίσι και φιλοξενείται από τη Παρί, για την 3η αγωνιστική της Euroleague (15/10, 21:30)

Η νεοφώτιστη Παρί, υποδέχεται τον πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό και οι δύο ομάδες είναι σε διαφορετικό επίπεδο, ενώ έχουν ξεκινήσει και εντελώς διαφορετικά τη σεζόν. Η Παρί είναι νεοφώτιστη στην Euroleague και θα κάνει τη προσπάθεια της να ανταποκριθεί στις δυσκολίες, που έχει η διοργάνωση. Οι Γάλλοι, σίγουρα, δεν έχουν την ποιότητα των περισσότερων από τις ομάδες της διοργάνωσης, αλλά έδειξαν τις δύο πρώτες αγωνιστικές ότι θα είναι μαχητικοί.

Πάλεψαν κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολίμπια Μιλάνο, έφτασαν τους αντιπάλους στα όρια τους, αλλά νίκη δεν έχουν καταφέρει να πάρουν.Η Παρί θα προσπαθήσει να κρατήσει τη μαχητικότητα της, να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες που μπορεί να βγάλουν ομάδες, σε κακές τους βραδιές, ξέροντας πάντως, ότι της λείπει ποιότητα. Σήμερα, υποδέχονται τον πρωταθλητή Ευρώπης και περιμένουμε να δούμε τη γαλλική ομάδα, να βγάζει ενέργεια στο παρκέ. 

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή σεζόν και συνεχίζει τη πορεία του. Έκανε το 2-0 κόντρα σε Άλμπα Βερολίνου και Μπάγερν Μονάχου και ξέρει πόσο σημαντικό είναι να πάρει ακόμα μια νίκη, λίγο πριν το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι, με την Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή την εβδομάδα. Υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του, ξέρουν πολύ καλά να μην εφησυχάζουν.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ένα δύσκολο ματς για τη Basket League, κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο οποίο δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και σήμερα θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Ο Τούρκος προπονητής σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να αλλάξει για το σημερινό παιχνίδι. Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, οι ομάδες ψάχνουν σταθερότητα, δοκιμάζουν ακόμα πράγματα και κάθε ματς μπορεί να… κρύβει παγίδες. Σήμερα, πάντως, η εμπειρία και η ποιότητα μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους. 

ΠΑΡΙ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ