Αυτός θα είναι ο αντί – Γουίλμπεκιν στην Φενέρμπαχτσε (vid)

Η Φενέρμπαχτσε βρήκε τον αντικαταστάτη του Σκότι Γουίλμπεκιν που τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Ο Σκάιλαρ Μέις θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του τραυματία Σκότι Γουίλμπεκιν στη Φενέρμπαχτσε.

Ο 27χρονος γκαρντ είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει δημιουργικά και εκτελεστικά αυτά που θέλει στο πλάνο του.

Διαβάστε επίσης: Η αλλαγή του Βέλντε, το ξέσπασμα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, η… φάπα του Μεντιλίμπαρ και ο ρόλος των αρχηγών

Ο Μέις είχε επιλεγεί στο νούμερο 50 του ντραφτ το 2020 μετά την αποφοίτησή του από το LSU, έχει τετραετή εμπειρία στο ΝΒΑ παίζοντας σε Χοκς, Μπλέιζερς και Λέικερς. Σε 105 ματς είχε 4,3 πόντους (34,5% στα τρίποντα), 1,7 ασίστ και 1,2 ριμπάουντ σε 10,6 λεπτά κατά μέσο όρο.

Πέρυσι αγωνίστηκε στο Πόρτλαντ και στους Λέικερς με 9,3 πόντους, 5,5 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ σε 22,8 λεπτά ανά αγώνα σε 11 ματς το Νοέμβριο με τους Μπλέιζερς, αλλά στη συνέχεια έχασε τη θέση του.

Στις 25 Σεπτεμβρίου υπέγραψε συμβόλαιο για να είναι στην προετοιμασία των Τίμπεργουλβς, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει ένα συμβόλαιο για όλο το έτος και έτσι ετοιμάζεται να έρθει να παίξει στην Ευρώπη για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από