Στο ΣΕΦ με αντίπαλο την Ολίμπια Μιλάνο ξεκινάει η πρώτη «διαβολοβδομάδα» για τον Ολυμπιακό

Στο ΣΕΦ με αντίπαλο την Ολίμπια Μιλάνο ξεκινάει η πρώτη «διαβολοβδομάδα» για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ολίμπια Μιλάνο (15/0, 21.15) στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του στο ΣΕΦ, αλλά και στην διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Euroleague, έχοντας μπροστά του δύο δύσκολες αναμετρήσεις, αρχικά απέναντι στην Ολίμπια Μιλάνο στο ΣΕΦ, το βράδυ της Τρίτης (15/10, 21:15) και στη συνέχεια στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Αναντολού Εφές για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε με ευχαρίστηση να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από αρκετές μέρες, στη χθεσινή προπόνηση ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που έλειψε εξαιτίας του διαστρέμματος που είχε πάθει σε προπόνηση των ερυθρολεύκων.

Διαβάστε επίσης: Οι αριθμοί πίσω από το… απόλυτο της Εθνικής (pics, vids)

Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το να βρίσκεται στην 12αδα απέναντι στην Αρμάνι, καθώς στόχος είναι να είναι διαθέσιμος από το ματς με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ολυμπιακός θα έχει μοναδικούς απόντες τους Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος που ένιωσε μια ενόχληση στο πόδι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις Κάουνας και δεν έπαιξε ούτε κόντρα στον Άρη, αλλά και τον Κίναν Έβανς που είναι γνωστή και μακροχρόνια απουσία.

Η Αρμάνι από την πλευρά της ταξίδεψε στην Ελλάδα χωρίς κάποιο νεότερο πρόβλημα και με μοναδικούς απόντες τον Μπολμάρο που ταλαιπωρείται εδώ και μία εβδομάδα από διάστρεμμα και τον Τζος Νίμπο.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέισμοι για τον Ετόρε Μεσίνα και το τεχνικό του επιτελείο για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ