Γιασικεβίτσιους: «Τα παιχνίδια κόντρα στον Ερυθρό είναι πάντα πολύ δύσκολα»

Γιασικεβίτσιους: «Τα παιχνίδια κόντρα στον Ερυθρό είναι πάντα πολύ δύσκολα»

Για το ερχόμενο παιχνίδι της Φενέρ με τον Ερυθρό Αστέρα μίλησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, λέγοντας ότι είναι πάντα δύσκολα τα παιχνίδια κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Φενέρμπαχτσε, για την 3η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο να συνεχίσει το καλό της ξεκίνημα και να κάνει το 3/3 στη διοργάνωση.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε στο σερβικό Sportklub ενόψει της αναμέτρησης και τόνισε πως τα παιχνίδια απέναντι στους Ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου είναι πάντα δύσκολα.

Διαβάστε επίσης: H επιστροφή στο Ρέντη και η έξτρα δουλειά

Όσα είπε ο Γιασικεβίτσιους:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό: «Τα ματς με τον Ερυθρό είναι πάντα δύσκολα. Είναι καλά προετοιμασμένοι σωματικά, δεν σου δίνουν τίποτα δωρεάν. Περιμένουμε και τώρα ένα τέτοιο παιχνίδι».

Πόσο καλά γνωρίζεις αυτήν την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα για σένα σε αυτόν τον αγώνα; «Στην Ευρωλίγκα όλοι ξέρουν πολύ καλά όλες τις ομάδες. Οι προπονητές γνωρίζονται μεταξύ τους. Αλλά αυτό είναι το θέμα με τις καλές ομάδες, είναι πάντα δύσκολο να τις βγάλεις από το πλάνο παιχνιδιού τους. Οι παίκτες ξέρουν αυτά τα πράγματα, ξέρουν πώς μπορούν να παίξουν και τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν».

Μετά την αποχώρηση του Σκότι Ουίλμπεκιν από το ροτέισον, η Φενέρμπαχτσε είναι πλέον χωρίς τον Μάρκο Γκούντουριτς, ο οποίος είναι τραυματίας: «Δεν ξέρω, δεν πιστεύω ότι είναι ένας τραυματισμός που θα διαρκέσει πολύ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε εικασίες».

Όταν ήσουν χωρίς τον Γουίλμπεκιν, αστειεύτηκες ότι χρειαζόσουν τον LeBron James. Ποιος θα αντικαθιστούσε τότε τον Γκούντουριτς: «Αν μπορούσατε να βρείτε έναν καλό παίκτη που δεν έχει συμβόλαιο, θα υπήρχαν νέα στα social media που τον συνδέουν με τη Φενέρμπαχτσε. Προσπαθούμε να μάθουμε μόνοι μας αυτά τα ονόματα. Και μετά είτε γελάμε είτε κλαίμε όταν εμφανίζονται στα κοινωνικά δίκτυα»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ