Αποθέωσε Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα ο Μεσίνα

Αποθέωσε Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα ο Μεσίνα

Ο Ετόρε Μεσίνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τη δουλειά του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενόψει του αγώνα των Πειραιωτών με την Αρμάνι.

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στη φετινή Euroleague την περασμένη Παρασκευή απέναντι στη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και ετοιμάζεται για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν.

Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν το βράδυ της Τρίτης (15/10, 21:15) την Αρμάνι Μιλάνο με στόχο να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Κι ακόμα δεν έχουμε δει μαζί Ζαφείρη – Κωνσταντέλια…

Πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Ετόρε Μεσίνα μίλησε για τους Ερυθρόλευκους και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αναφέροντας πως είναι ένα από τα φαβορί για να πάνε μέχρι το τέλος της διαδρομής και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Όσα είπε ο Μεσίνα:

«Αντιμετωπίζουμε ένα από τα φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, τον Ολυμπιακό που είναι πάντα καλά οργανωμένος υπό τις οδηγίες του κόουτς Μπαρτζώκα. Μια ομάδα με βάθος, που αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, όπως όλα τα κλαμπ της Euroleague.

Είναι πάντα σημαντικό για να κερδίσεις στην Euroleague, ειδικά εκτός έδρας, να έχεις τον έλεγχο των ριμπάουντ και να προστατεύεις τη ρακέτα σου. Για εμάς είναι ακόμα πιο σημαντικό, καθώς είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες και πολλούς rookie. Θέλουμε να μπούμε στο παρκέ του ΣΕΦ και να παίξουμε το παιχνίδι μας με αυτοπεποίθηση ομάδας που μπορεί να πετύχει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ