Αδιανόητο: Χτύπησαν με σφαίρες το σπίτι παίκτη της Αναντολού Εφές!

Αδιανόητο: Χτύπησαν με σφαίρες το σπίτι παίκτη της Αναντολού Εφές!

Σοκαριστικές καταστάσεις στην Κωνσταντινούπολη, καθώς άγνωστοι επιτέθηκαν με σφαίρες στο σπίτι που διαμένει ο παίκτης της Αναντολού Εφές - Ποιος είναι;

Η επομένη μέρα από το ντέρμπι της Πόλης, ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε είναι σοκαριστική στην Τουρκία. Ο λόγος είναι πως επιτέθηκαν στο σπίτι που διαμένει ο Στάνλεϊ Τζόνσον, της ομάδας του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς και άνοιξαν πυρ, σε μία είδηση που προκαλεί σοκ και έχει ταρακουνήσει τις αρχές, αλλά και την ίδια τη Euroleague.

Όπως αναφέρουν Μέσα από την γειτονική χώρα, άγνωστοι επιτέθηκαν χτυπώντας με δύο σφαίρες στο σπίτι που διαμένει ο πρώην NBAer της ομάδας από την Πόλη, ενώ μία σφαίρα χτύπησε το διαμέρισμα που βρίσκεται στον κάτω όροφο από το σπίτι του Τζόνσον.

Δεν υπήρχε τραυματίας

Η κινητοποίηση ήταν άμεση μετά το περιστατικό, με τον Αμερικανό φόργουορντ να προχωράει σε καταγγελία για το περιστατικό και μάλιστα να μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα, σε μια υπόθεση που έχει πάρει διαστάσεις τις τελευταίες ώρες στη γειτονική χώρα. Αξίζει να σημειωθεί πως κανένας δεν τραυματίστηκε στο σπίτι του παίκτη της Εφές.

Όλα αυτά λιγότερες από 24 ώρες μετά από ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι ανάμεσα σε Εφές και Φενέρμπαχτσε, που βρήκε την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους νικήτρια με 83-78, κάνοντας το απόλυτο στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ