Χεζόνια: «Είχα πρόταση από την Παρτίζαν»

Χεζόνια: «Είχα πρόταση από την Παρτίζαν»

Ο Μάριο Χεζόνια αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από την Παρτίζαν το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Παρά την περιπέτεια υγείας του που τον ανάγκασε να χάσει τα πρώτα ματς της σεζόν, ο Μάριο Χεζόνια επέστρεψε και μίλησε μετά τη νίκη επί της Παρτίζαν.

Ο Κροάτης ρωτήθηκε για το είχε υπάρξει ενδιαφέρον από τους Σέρβους το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που επιβεβαίωσε, ενώ αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε στο ρόστερ του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι δηλώσεις του Μάριο Χεζόνια:

Για το αν είχε πρόταση από την Παρτίζαν: «Είναι αλήθεια. Υπήρχαν αρκετές ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον και με κάλεσαν. Πρέπει να τους ευχαριστήσω όλους γιατί δείχνουν ότι με θέλουν. Σέβονται το είδος του παίκτη που είμαι και το είδος του παίκτη που θέλω να γίνω. Έπρεπε επίσης να αποστασιοποιηθώ λίγο για να δω ποιος με καλεί, να αξιολογήσω τι και πώς, πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλος για όλα. Είναι αλήθεια ότι με τον κ. Σάβιτς μίλησα».

Για τις αλλαγές στην Παρτίζαν: «Είναι πολύ δύσκολο, ειδικά στην Euroleague. Όταν ήμουν νεότερος σε κάποιες ομάδες είναι σαν συνταγή καταστροφής, αλλά δεν την φοβάμαι για την Παριτζάν. Έχουν εξαιρετικό προπονητή και επιτελείο, θα τους πάρει λίγο χρόνο. αλλά έχουν φανταστικούς οπαδούς που θα τους τραβήξουν στο Βελιγράδι. Δεν φοβάμαι την Παρτιζάν, ήταν υπέροχοι απέναντί ​​μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ