Τα νεότερα με Πετρούσεφ ενόψει Ζαλγκίρις

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο πρώτο του εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν. Τι ισχύει με τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Την πρώτη του νίκη στην Euroleague, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι του φέτος στο ΣΕΦ, ψάχνει ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται τη Ζαλγκίρις (21:15, NovaSports 4) για τη δεύτερη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης:Πρώτο θέμα στην Πορτογαλία ο Παυλίδης: «Ήρωας – Kατέστρεψε την Αγγλία» (pics)

Οι Πειραιώτες θα έχουν κανονικά στην σύνθεσή τους τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος κατά την χθεσινή προπόνηση αισθάνθηκε αδιαθεσία και γύρισε στο σπίτι του χωρίς να προπονηθεί.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον κόουτς των ερυθρολεύκων, καθώς αν ο Σέρβος φόργουορντ / σέντερ δεν αγωνιζόταν η ομάδα θα κατέβαινε στο παιχνίδι με μοναδικό ψηλό, τον Μόουζες Ράιτ.

Βέβαια αυτό που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι το πως θα χωριστεί ο χρόνος στην θέση του σέντερ. Με το να ταλαιπωρηθεί με ίωση, ο Πετρούσεφ σίγουρα θα έχει ένα θέμα με το πόση ώρα θα μπορέσει να παραμείνει μέσα στο παρκέ φρέσκος.

Αυτό είναι κάτι που ξέρει μονάχα ο προπονητής του Ολυμπιακού. Στον τομέα των απουσιών, για τους Πειραιώτες δεν θα αγωνιστεί ο Μουσταφά Φαλ, που επέστρεψε στις προπονήσεις όμως δεν έχει ακόμη αγωνιστικό ρυθμό.

Εκτός παραμένουν και οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κίναν Έβανς που παραμένουν στα πιτς λόγω τραυματισμού, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος επίσης είχε μια ίωση τις προηγούμενες μέρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από