Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λόιντ στην Μακάμπι

Ο Τζόρνταν Λόιντ έστειλε το δικό του μήνυμα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Τζόρνταν Λόιντ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς οι δύο πλευρές έληξαν τη συνεργασία τους μετά από αίτημα του Αμερικανού γκαρντ.

Ο Λόιντ πόσταρε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τους ανθρώπους της «ομάδας του λαού», στο οποίο αναφέρει πως ο λόγος της απόφασής του ήταν η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης: Glass Floor: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο παρκέ του Παναθηναϊκόυ που κάνει απόψε πρεμιέρα στη Euroleague

Αναλυτικά:

«Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έπρεπε να κάνω στην καριέρα μου είναι να φύγω από εκεί που θέλει να είναι η καρδιά μου. Έχω δεθεί τόσο πολύ με τα αδέλφια μου, τους προπονητές, τον κόσμο. Έχω περάσει όμορφα μαζί σας και με την ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε. Σας ευχαριστώ που με αποδεχτήκατε.

Στους οπαδούς, μου δείξατε τόση αγάπη σε λίγους μήνες, και δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων. Όταν υπέγραψα εδώ το καλοκαίρι, δεν άκουσα τις ανησυχίες της οικογένειάς μου επειδή ήθελα πολύ να παίξω για αυτό τον σύλλογο και τους ανθρώπους εδώ. Με τις πληροφορίες που έλαβα, πήρα ένα ρίσκο και άφησα την οικογένειά μου γιατί πίστευα πως θα γίνονταν καλύτερα τα πράγματα. Πίστευα πως θα τελείωνε και πήγαινα ξανά στο Τελ Αβίβ. Φαίνεται πως η κατάσταση έχει κλιμακωθεί, και μετά από την ιστορική επίθεση νωρίτερα αυτό τον μήνα που έζησα από κοντά, η αβεβαιότητα ήταν απλά πολύ μεγάλη για την οικογένειά μου και εμένα.

Φεύγω με βαριά καρδιά αλλά και με τη γνώση του πόσο τυχερός είμαι που παίζω ένα παιχνίδι για να πληρώνομαι. Αληθινοί άνθρωποι ζουν πραγματικά δύσκολες στιγμές και μπορώ μόνο να ελπίζω να τελειώσει. Αγκαλιάζω τα πάντα, τις αντιδράσεις, την αρνητικότητα, και επιπλέον ξέρω ότι ο Θεός οδηγεί τον δρόμο, όχι εγώ. Μακάμπι, σε ευχαριστώ και ελπίζω να ξανασυναντηθούμε μια μέρα. Σας εύχομαι τα καλύτερα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από