ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Live Streaming

Ντεμπούτο για ανανεωμένο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, για την 2η αγωνιστική της Euroleague (10/10, 21:15).

O Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα στο ανανεωμένο «σπίτι» του, κάνει πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ και σίγουρα υπάρχει ενθουσιασμός, για αυτό το καινούργιο κεφάλαιο. Παίκτες και επιτελείο είναι ενθουσιασμένοι με τις αλλαγές και για πρώτη φορά, τη νέα σεζόν και ο κόσμος θα μπορέσει να απολαύσει το ανανεωμένο γήπεδο. Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ιδανικά τη Euroleague.

Οι «πράσινοι» νίκησαν στο Βερολίνο, την Άλμπα, τη πρώτη αγωνιστική, με 87-77 και θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Νέες απουσίες δεν υπάρχουν, επιστρέφει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου και πλέον μοναδικός απόντας είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση τους, ο χρόνος είναι με το μέρος κάθε ομάδας, για να προστεθούν τα νέα κομμάτια και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να είναι πιο έτοιμος, σοβαρός και με τον κόσμο του να τον υποστηρίζει.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, αλλά ξεκίνησε πολύ θετικά και με μία νίκη, που της έδωσε τρομερή ψυχολογία. Νίκησε την Ρεάλ Μαδρίτης με 97-89 και σίγουρα έκανε μία εντυπωσιακή έναρξη. Δύο μέρες αργότερα νίκησε και για το πρωτάθλημα Γερμανίας την Γκέτινγκεν εκτός έδρας με 95-81. Σίγουρα οι Γερμανοί έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, αλλά σήμερα μοιάζει να υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και θεωρείται δύσκολο να την δούμε και πάλι ανταγωνιστική. Να σημειωθεί ότι δεν έχει πάρει ποτέ νίκη στο ΟΑΚΑ. Εκτός δράσης για την ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ έχει τεθεί ο Νιλς Γκιφάι ο οποίος θα είναι στο παιχνίδι. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από