Με τουρκικό ντέρμπι και πολύ μεγάλο ματς στην Μαδρίτη η σημερινή μέρα στην Euroleague

Με τουρκικό ντέρμπι και πολύ μεγάλο ματς στην Μαδρίτη η σημερινή μέρα στην Euroleague

Η Αναντολού Εφές υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε και η Ρεάλ Μαδρίτης την Παρτίζαν, στα ματς που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Πέμπτης στην Euroleague.

Την παράσταση στα ελληνικά δρώμενα της Euroleague μπορεί να «κλέβει» η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ, όμως και τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις 20:30 (NovaSports 5), η Αναντολού Εφές υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε για το πάντοτε πολύ ενδιαφέρον ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν εντυπωσιακά ρόστερ και ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, με την Εφές να παίρνει «διπλό» στην Μπολόνια και τη Φενέρ να νικά εντός έδρας τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με το ματς μεταξύ της Βιλερμπάν και της Βίρτους Μπολόνια (21:00, ΝοvaSports Start) στη Λιόν.

Οι δύο ομάδες ηττήθηκαν από Μακάμπι και Εφές αντίστοιχα, στην πρώτη αγωνιστική, και ψάχνουν τον «σεφτέ» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τέλος, η ημέρα κλείνει με τη ματσάρα μεταξύ Ρεάλ και Παρτίζαν στην Ισπανία (21:45, ΝοvaSports 6). Η «βασίλισσα» έχασε στην πρώτη αγωνιστική από την Μπάγερν Μονάχου και θέλει να αντιδράσει, ενώ η ομάδα του Βελιγραδίου δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μπασκόνια και ψάχνει επίσης την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

20:30 Αναντολού Εφές-Φενέρμπαχτσε (NovaSports 5)
21:00 Βιλερμπάν-Βίρτους Μπολόνια (NovaSports Start)
21:15 Παναθηναϊκός-Μπάγερν Μονάχου (NovaSports 4)
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτίζαν (NovaSports 6)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ