Χουάντσο: «Στόχος μας το back to back – Εκπληκτικό το ΟΑΚΑ»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν, για τους στόχους της ομάδας φέτος αλλά και για το ανανεωμένο ΟΑΚΑ.

Εντυπωσιασμένος από το νέο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στη Media Day του Παναθηναϊκού ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Ισπανός τόνισε πως το γήπεδο μοιάζει με εκείνα του ΝΒΑ, αναφέρθηκε στο ματς με την Μπάγερν ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος των «πράσινων» είναι το back to back.

Διαβάστε επίσης: Super League: Τι μας έχουν «δείξει» οι πρώτες 7 αγωνιστικές

Όσα είπε ο Χουάντσο:

Για το αν το ΟΑΚΑ μοιάζει με γήπεδο του NBA: «Ναι σίγουρα μοιάζει. Σίγουρα. Έκαναν τα πάντα για τους φιλάθλους, θα είναι εκπληκτικό. Δεν έχω παίξει ποτέ σε glass floor, θα είναι διασκεδαστικό. Σήμερα ήταν λίγο περίεργο, γλιστρούσε λίγο. Αλλά νομίζω ότι θα είναι τέλειο αύριο».

Για την Μπάγερν: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, στην EuroLeague όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους. Ειδικά εντός έδρας. Είδαμε ότι πήραν και μια μεγάλη νίκη με τη Ρεάλ. Εμείς θα είμαστε έτομοι για αύριο. Ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε, πρέπει να κερδίσουμε και οι φίλαθλοί μας θα το απολαύσουν».

Για την περυσινή σεζόν και αν τους δίνει ώθηση: «Αυτό που κάναμε ήταν εκπληκτικό πέρυσι. Είχαμε μια από τις καλύτερες σεζόν. Το ξέρουμε αλλά θέλουμε περισσότερα, θα δουλέψουμε για περισσότερα. Υπογράψαμε μεγάλους παίκτες και θέλουμε ακόμα περισσότερα. Ο στόχος δεν είναι να πάμε στο Final Four, ο στόχος είναι το back-to-back. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά γιατί δεν μπορούμε να φτάσουμε στον στόχο μας σε μια ημέρα. Πέρυσι δεν κάναμε κορυφαίο ξεκίνημα, αλλά έτσι φτιάχνονται οι ομάδες. Θα υπάρχουν πάνω-κάτω, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε δυνατοί. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για να φτάσουμε πάλι στην κορυφή».

Για τα στοιχεία βελτίωσης που θέλει να δει από την ομάδα: «Όλα σχετίζονται με τη χημεία. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, αλλά ακόμα μαθαίνουμε και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να κερδίσουμε. Φυσικά θα υπάρχουν παιχνίδια που δεν θα είναι όλοι χαρούμενοι, αλλά ο στόχος είναι να κερδίζουμε. Δεν θα υπάρχουν λεπτά πάντα για όλους, αλλά ο βασικός στόχος είναι η νίκη. Οπότε μπορεί τη μία ημέρα να είσαι εκνευρισμένος που πηγαίνεις σπίτι και δεν παίζεις, αλλά αν κερδίζεις θα συνεχίζεις να τα δίνεις όλα για να βελτιώνεται η ομάδα και να δουλεύουμε όλοι μαζί».

Για τη νέα σεζόν και τι περιμένει από τον εαυτό του: «Είμαι εδώ για να κερδίζω. Πέρυσι συνέβαλα από την πλευρά μου στην επιτυχία. Ήταν ακόμα μια χρονιά με εμπειρία στην Ευρώπη. Πέρυσι υπήρχε ένα διάστημα που έπρεπε να προσαρμοστώ στην ομάδα, στον προπονητή, σε όλα. Αλλά αυτό που μετράει είναι ότι καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο με πέρυσι, να είμαστε επιθετικοί».

Για τον Λορέντζο Μπράουν: «Είναι πολύ ωραίο να παίζω μαζί του. Τον αγαπώ πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως παίκτη. Κατακτήσαμε μαζί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ήρθε σε ένα σπουδαίο γκρουπ εδώ, προσαρμόζεται πολύ καλά. Η διορατικότητά του θα είναι πολύ σημαντική. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά, ξέρουμε ποιος είναι ο ένας και ποιος ο άλλος και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όλοι μαζί για τον στόχο μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από