Ζήτησε συγγνώμη με ένα μπουκάλι ο Τρινκιέρι (vid)

Ο Αντρέα Τρινκιέρι ζήτησε συγγνώμη έμπρακτα από δημοσιογράφο που προσέβαλε στο πρόσφατο παιχνίδι της Ζαλγκίρις με την Ρίτας για το Λιθουανικό πρωτάθλημα.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι είχε ένα πολύ κακό ξέσπασμα μετά την ήττα της Ζαλγκίρις από τη Ρίτας απέναντι σε έναν δημοσιογράφο που ρώτησε για το πόσο ισχυρό ήταν το κίνητρο των παικτών του.

«Χάσαμε για τρεις πόντους και μιλάτε για κίνητρο; Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ζείτε και τι νοοτροπία έχετε! Αν σκεφτόμουν σαν εσάς, θα έπρεπε να γίνω κηπουρός», είχε απαντήσει ο Ιταλός κόουτς.

Διαβάστε επίσης: Το κρίσιμο (φιλικό) τεστ του Μεντιλίμπαρ, η δοκιμή του Γιαζιτσί, όσοι «ψάχνουν» ευκαιρίες και το ρεπό

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Ιταλός προπονητής απολογήθηκε για την συμπεριφορά του. «Δεν ήθελα να προσβάλω ή να πληγώσω κανέναν, αλλά έχω δικαίωμα να διαφωνώ με κάποια ερώτηση.

Απολογούμαι για το πώς εκφράστηκα. Δεν έχει σημασία τι σκεφτόμουν, αλλά το πώς έγιναν αντιληπτές οι δηλώσεις μου και αυτό είναι δικό μου λάθος. Εγώ κάνω τη δουλειά μου κι εσείς τη δική σας, μπορεί να διαφωνούμε κάποιες φορές αλλά είναι εντάξει», είπε.

Μάλιστα, δεν έμεινε στα λόγια, αλλά πρόσφερε ως κίνηση συμφιλίωσης ένα μπουκάλι κρασί. «Πιστεύω πως οι πράξεις έχουν μεγαλύτερη αξία από τα λόγια. Αυτό είναι ένα μπουκάλι ιταλικό κρασί, δεν αγοράστηκε όμως σε σούπερμαρκετ.

Είναι από την προσωπική μου συλλογή, για ειδικές περιστάσεις και πιστεύω πως αυτή είναι μια τέτοια», τόνισε.
Ο Τρινκιέρι είναι φίλος του καλού κρασιού και τόνισε πως θα μπορούσε να ήταν η… λύση και στη διαμάχη που είχαν προ ημερών Μπαρτζώκας και Γιασικεβίτσιους. «Τους γνωρίζω καλά και τους δύο, ξέρω με τι πάθος δουλεύουν. Είναι και οι δύο καταπληκτικοί προπονητές. Ένα καλό μπουκάλι κρασί θα λύσει το πρόβλημα», σχολίασε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από