«Βόμβα» στην Euroleague: «Επιστρέφει στην Μονακό πρώην παίκτης της»

«Βόμβα» στην Euroleague: «Επιστρέφει στην Μονακό πρώην παίκτης της»

Μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του με προορισμό την Μακάμπι, ο Τζόρνταν Λόιντ φέρεται να θέλει να επιστρέψει στην Μονακό.

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τζόρνταν Λόιντ από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και επιστροφής του στην Μονακό, σύμφωνα με το γαλλικό «BeBasket»

Ο Τζόρνταν Λόιντ έκανε το ντεμπούτο του στην Euroleague με τη Μακάμπι Τελ-Αβίβ με νίκη επί της Βιλερμπάν και καλή ατομική εμφάνιση, αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, σημειώνοντας πως οι ετήσιες αποδοχές του αγγίζουν τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ο δεύτερος «βασιλιάς» της Ολλανδίας λεγόταν κι αυτός… Γιόχαν

«Ωστόσο, θα μείνει στον ισραηλινό σύλλογο; Τρεις σύλλογοι της Euroleague – συμπεριλαμβανομένης της Βίρτους Μπολόνια – έχουν ρωτήσει γι’ αυτόν, ενώ οι νέοι κανόνες επιτρέπουν στους παίκτες να μεταγραφούν σε άλλη ομάδα πριν από την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου», προσθέτει, σημειώνοντας πως το «French Prospect» έκανε λόγο στα κοινωνικά δίκτυα για επιστροφή του στους Μονεγάσκους.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ο Λόιντ πραγματοποίησε τη δεύτερή του σεζόν στη Μονακό, ενώ στο επίπεδο της Euroleague είχε κατά μέσο όρο από 10,4 πόντους με 2,7 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 22:30 λεπτά εντός παρκέ.

Στο παρελθόν, ο έμπειρος γκαρντ, μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, τον Ερυθρό Αστέρα, τη Βαλένθια και τους Τορόντο Ράπτορς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ