«Η συμπεριφορά του Μπαρτζώκα επηρέασε άσχημα τους παίκτες του»

«Η συμπεριφορά του Μπαρτζώκα επηρέασε άσχημα τους παίκτες του»

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Φενέμπαχτσε, Σερτάκ Κομσούογλου, μίλησε για τα όσα συνέβησαν με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, δεν ήταν η ιδανική για τους Πειραιώτες, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να γνωρίζει την ήττα με 82-71 και να ξεκινάει με το… αριστερό τις υποχρεώσεις της στην Euroleague.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στον Σακίλ ΜακΚίσικ και τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας που ενόχλησε τον άσο των Ερυθρόλευκων, αλλά και από την έντονη αψιμαχία του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το τέλος του ματς.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έχει τον δικό του… Λαμίν – Ποιος είναι ο 18χρονος Σιλά, που έδωσε τη νίκη στο ντέρμπι (vid)

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Φενέρ, Σερτάκ Κομσούογλου, σχολίασε τα όσα έγιναν, επιρρίπτοντας ευθύνες στον προπονητή του Ολυμπιακού για τη συμπεριφορά του, λέγοντας πως επηρέασε άσχημα τους παίκτες του και του πρότεινε να ηρεμήσει για τη συνέχεια της σεζόν.

«Νομίζω ότι η επιθετική συμπεριφορά που επέδειξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, όπως σε κάθε αγώνα της Φενέρμπαχτσε, επηρέασε άσχημα τους παίκτες του και αυτό αποτυπώθηκε άσχημα στο γήπεδο. Ωστόσο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, συμπεριλαμβανομένου και του ΜακΚίσικ, για την αθλητική συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Θα πρότεινα στον προπονητή τους το μέτρο, ο οποίος ήταν πολύ πιεσμένος ακόμα και στο πρώτο ματς της σεζόν. Εύχομαι στον Ολυμπιακό, μια από τις πιο φιλόδοξες ομάδες της Euroleague, καλή επιτυχία τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ