Τι είπε ο Μποζίκας για τις επιστροφές Φαλ και Μιλουτίνοφ

Τι είπε ο Μποζίκας για τις επιστροφές Φαλ και Μιλουτίνοφ

Ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, Γιώργος Μποζίκας, μίλησε για την αποθεραπεία των Φαλ και Μιλουτίνοφ από τους τραυματισμούς τους.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα την παρουσία του στη φετινή Euroleague, χάνοντας με 82-71 από τη Φενέρμπαχτσε μέσα στην Πόλη, έχοντας για μεγάλο πρόβλημα τα πολλά κερδισμένα επιθετικά ριμπάουντ της τουρκικής ομάδας.

Με τους δύο βασικούς του ψηλούς να βρίσκονται στα… πιτς μετά τους τραυματισμούς τους, ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα στην αποθεραπεία των δύο ψηλών και στο πότε αναμένεται να επιστρέψουν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η σημασία του Γιαζιτσί και ο Γουίλιαν τώρα που το παζλ συμπληρώνεται

Όσα είπε ο κόουτς Μποζίκας στη NOVA:

«Οι Φαλ και Μιλουτίνοφ βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασής τους. Ο Μιλουτίνοφ έχει χάσει όλη την προετοιμασία και πρέπει σταδιακά να βρουν ρυθμό».

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε: «Δύσκολο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, υπήρξε διαφορά στα ριμπάουντ και κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας στον Πειραιά».

Δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος όταν χάνεις ένα παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος. Μας ζόρισε η Φενέρμπαχτσε και ο Μπόλντγουιν. Στη συνέχεια μπήκε και ο κόσμος στην εξίσωση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ