ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ο Ολυμπιακός ξεκινά το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι και φιλοξενείται από την Φενέρμπαχτσε (20:30).

Ο Ολυμπιακός κάνει το ντεμπούτο του στη φετινή Euroleague και ξέρει καλά ότι έχει δύσκολο έργο. Φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε, στη Κωνσταντινούπολη, σε ένα κλασικό ντέρμπι του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ξεκινώντας με τους γηπεδούχους, έκαναν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι με στόχο να είναι πιο ανταγωνιστικοί τη φετινή σεζόν και να ψάξουν μια καλή πορεία. Πορεία πρωταθλητισμού. Στο φετινό ρόστερ πρόσθεσε τους Μπόλντγουιν, Χολ, Ζάγκαρς, Κόλσον, Μέλι, Μαριάνοβιτς και Μπιρτς. Μαζί με τους παλιούς, Χέιζ Ντέιβις, Γουίλμπεκιν, Πιέρ, Γκούντουριτς και Σάνλι, συνθέτουν ένα υπερπλήρες ρόστερ.

Πάντως, η Φενέρ έχασε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στη Τουρκία, από την Εφές στον τελικό του Σούπερ Καπ, με 83-82. Απόψε, δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Μπιμπέροβιτς. Φενερμπαχτσε και Ολυμπιακός είχαν παίξει για τον τελικό του φιλικού τουρνουά της Κρήτης στις 15 Σεπτεμβρίου, με την ελληνική ομάδα να παίρνει τελικά τη νίκη. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα πρέπει και αυτός να βρει τρόπο να συνδυάσει το μπάσκετ του, με το προσωπικό ταλέντο που έχει μαζέψει, ενώ είναι αρκετοί οι νέοι παίκτες. Κοινό πρόβλημα και για τις δύο ομάδες, το πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούν και θα βγάλουν όσα δουλεύουν στη προπόνηση, στο παρκέ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ξέρει πολύ καλά τις δυσκολίες του σημερινού αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε με μοναδικό σκοπό να πρωταγωνιστήσει και πάλι φέτος. Έγιναν τρομερά ποιοτικές προσθήκες, ο Σάσα Βεζένκοβ έχει επιστρέψει στον Ολυμπιακό, επιστροφή υπήρξε και για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που θα παίξει κόντρα στη πρώην ομάδα του, ενώ Βιλντόζα και Φουρνιέ συμπληρώνουν τα εντυπωσιακά ονόματα των νεοφερμένων.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ξεκινήσουν τη σεζόν χωρίς τους δύο ψηλούς τους και αυτό είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα. Φαλ και Μιλουτίνοφ είναι εκτός και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Ράιτ και Πετρούσεφ είναι εκείνοι που πρέπει να δώσουν λύσεις. Στα καλά νέα, για την ελληνική ομάδα, επιστρέφει ο ΜακΚίσικ, που και αυτός αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Στην Ελλάδα έμεινε ο Μήτρου Λονγκ.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ