Αγωνία με Κορκμάζ στην Μονακό (vid)

Αγωνία με Κορκμάζ στην Μονακό (vid)

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Μονακό, καθώς ο Φουρκάν Κορκμάζ αποχώρησε με πρόβλημα από την χθεσινή αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο.

Η Μονακό είχε εύκολο έργο απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο εντός έδρας, στο Πριγκιπάτο, παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα με σκορ 93-80.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους Μονεγάσκους ήταν οι Άλφα Ντιάλο με 20 και Έλι Οκόμπο με 14 πόντους, ενώ για το σύνολο του Έτορε Μεσίνα ο Αρμόνι Μπρουκς σταμάτησε στους 16 πόντους.

Διαβάστε επίσης: Το +13% του Ολυμπιακού και οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ για την 8άδα του Europa League (pic, vids)

Στην Μονακό άπαντες βρίσκονται σε κατάσταση «συναγερμού», καθώς ο Φουρκάν Κορκμάζ αποχώρησε από το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Αρμάνι με πρόβλημα και μένει να φανεί πλέον η σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο Τούρκος σταρ ένιωσε έναν πόνο στο πόδι στα μέσα της τρίτης περιόδου και αποχώρησε από το παρκέ, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να αναμένονται με αγωνία.

Την ίδια στιγμή ο Σάσα Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε πως η γαλλική ομάδα αναζητά έναν κόμπο γκαρντ, έχοντας ήδη εκτός τον Νικ Καλάθη για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ