Γκονζάλεθ: «Αμυνθήκαμε καλά, αλλά θέλαμε ακόμα κάτι παραπάνω»

Γκονζάλεθ: «Αμυνθήκαμε καλά, αλλά θέλαμε ακόμα κάτι παραπάνω»

Ο Ίσραελ Γκονζάλεθ μίλησε για την ήττα της Άλμπα από τον Παναθηναϊκό.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Άλμπα Βερολίνου, παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ίσραελ Γκονζάλεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στους Πράσινους για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως η ομάδα του αμύνθηκε καλά, αλλά της έλλειπε το κάτι παραπάνω.

Οι δηλώσεις του Ίσραελ Γκονζάλεθ:

«Να συγχαρούμε τον Παναθηναϊκό γιατί έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι ως ομάδα η αμυνθήκαμε καλά, αλλά θέλαμε ακόμα κάτι παραπάνω. Κάποιες άμυνες έπρεπε να τις διαβάσουμε καλύτερα και σε κάποια close out πήγαμε σε λάθος παίκτη. Αλλά γενικά είμαι χαρούμενος με αυτό που είδα.

Φυσικά έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Αυτή η ομάδα μεγαλώνει και θα παίξουμε καλύτερα. Δεν είμαι σούπερ χαρούμενος γιατί χάσαμε, αλλά νομίζω είχαμε καλή δυναμική και παίξαμε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ. Ο κόσμος νομίζω το διασκέδασε και θέλω να τον ευχαριστήσω. Θα έρθουν πιο χαρούμενες μέρες».

Για την άμυνα: «Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα και στο τρανζίσιον. Δυστυχώς κάναμε κάποια λάθη και αυτή είναι η ποιότητα του αντιπάλου. Τους δυσκολέψαμε πολλές φορές στην επίθεση και τους πήγαμε στο ένας εναντίον ενός, αλλά έχουν την ποιότητα να σκοράρουν. Είχαμε 11 λάθη μόνο. Πρέπει να το κρατήσουμε αυτό. Γιατί τις περισσότερες φορές έχουμε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ