Μπράουν για την εμφάνισή του: «Αν με βαθμολογούσα θα μου έβαζα ‘Β’»

Μπράουν για την εμφάνισή του: «Αν με βαθμολογούσα θα μου έβαζα ‘Β’»

Στο ντεμπούτο του στη Euroleague με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Λορέντζο Μπράουν. ενώ σχολίασε και τη νίκη επί της Άλμπα.

Το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ο Λορέντζο Μπράουν στην πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στην Άλμπα.

Ο Αμερικανός γκαρντ, με ισπανικό διαβατήριο, αναφέρθηκε στην ατομική του εμφάνιση τονίζοντας πως θα έβαζε ένα «Β», ενώ στάθηκε και στο ροζ φύλλο αγώνα που κατέκτησαν οι Πράσινοι.

Οι δηλώσεις του Λορέντζο Μπράουν:

Για την ομάδα: «Συναρπαστικό να παίζεις σε ομάδα με τόσο ταλέντο. Δεν είχα ιδιαίτερο άγχος, είναι συναρπαστικό. Προσπάθησα να κάνω αυτό που μπορώ και κερδίσαμε».

Για την εμφάνισή του: «Έπαιξα καλή άμυνα, δε σούταρα πολύ. Προέρχομαι από τον τραυματισμό, προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου. Αν με βαθμολογούσα θα μου έβαζα «Β»».

Για το βασικό ζήτημα της ομάδας: «Το κύριο για εμάς είναι η άμυνα. Είναι ωραίο να έχεις προπονητή που θέλει να είσαι ο εαυτός σου. Το τόσο πολύ ταλέντο μπορεί να είναι και πρόβλημα. Το ζήτημα είναι η άμυνα. Το να είμαι ο εαυτός μου με βοηθάει πολύ ως παίκτης».

Για τους οπαδούς και για το αν θέλει να ζήσει όσα έζησαν πέρσι οι συμπαίκτες του: «Ναι, άκουσα ότι είχαμε 1000 οπαδούς, είναι εντυπωσιακό. Έρχονται τόσο μακριά για να μας υποστηρίξουν. Φωνάζουν συνθήματα, μας χαιρετάνε. Όπως είπα είναι εντυπωσιακό ότι έρχονται τόσοι στα εκτός έδρας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ