Σφαιρόπουλος: «Είμαστε έτοιμοι για την Παρί – Να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι»

Σφαιρόπουλος: «Είμαστε έτοιμοι για την Παρί – Να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη εκκίνηση της Euroleague και την αναμέτρηση κόντρα στην Παρί.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα ξεκινήσει την πορεία του στη φετινή Euroleague με αντίπαλο την «σταχτοπούτα» Παρί στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στον αγώνα με τον γαλλικό σύλλογο, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι έτοιμη και ότι στόχος είναι οι παίκτες του παλεύουν σε κάθε παιχνίδι.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Παίζουμε με την Παρί εκτός έδρας και καμία εκτός έδρας αναμέτρηση δεν είναι εύκολη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Κάναμε ένα σχέδιο για το πώς θα παίξουμε εναντίον τους και είναι πολύ σημαντικό να τηρήσουμε αυτό το πλάνο. Η Παρί είναι μια ομάδα που παίζει μαζί εδώ και καιρό. Κράτησαν τους περισσότερους παίκτες από την περσινή σεζόν και πρόσθεσαν κάποιες ενισχύσεις. Παρά την αλλαγή προπονητή, παίζουν όπως και την περσινή σεζόν.

Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Euroleague. Στόχος μας είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του ματς και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Στο τέλος θα δούμε τι θα μας φέρει. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες, αλλά ο τρόπος που παίζουν ομαδικό μπάσκετ είναι μοναδικός. Τα γκαρντ τους θέλουν την μπάλα στα χέρια τους. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν, γιατί φυσικά περιμένουμε να έχουν επιπλέον κίνητρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ