Γιασικεβίτσιους: «Αποτελεί τεστ για εμάς το ματς με τον Ολυμπιακό – Οι οπαδοί να εκτιμήσουν όσα έκανε ο Ντόρσεϊ για τη Φενέρ»

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μίλησε ενόψει της πρεμιέρας της Euroleague, κόντρα στον Ολυμπιακό (4/10, 20:30).

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ολυμπιακό το βράδυ της Παρασκευής (4/10, 20:30), στην πρεμιέρα της φετινής Euroleague και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης του τουρκικού συλλόγου.

Ο Λιθουανός τεχνικός, τόνισε πως το ματς με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελεί τεστ για τον ίδιο και τους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην παίκτη του στη Φενέρ και νυν του Ολυμπιακού, Τάιλερ Ντόρσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιασικεβίτσιους

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την έναρξη της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Μου έλειψε η Ulker Sports Arena. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλός φυσικά. Αποτελεί τεστ για εμάς, αλλά ξεκινάμε με ένα δύσκολο ματς και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ελπίζω οι οπαδοί να εκτιμήσουν όσα έκανε ο Ντόρσεϊ για τη Φενέρμπαχτσε. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, ως συνήθως».

Θυμίζουμε πως, ο Ντόρσεϊ είχε πετύχει «buzzer beater» τρίποντο απέναντι στην πρώην ομάδα του, στο πρόσφατο φιλικό στην Κρήτη ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον διεθνή γκαρντ να το πανηγυρίζει σαν… τρελός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από