Παναθηναϊκός: Ξανά στο παρκέ της Uber Arena μετά την περσινή κατάκτηση της Euroleague (vid)

Tο πρωί της Πέμπτης (3/10), λίγες ώρες πριν το ματς με την Άλμπα (19:45) ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο γήπεδο όπου κατέκτησε την περσινή Euroleague.

Στον γήπεδο που κατέκτησε την περσινή Euroleague επέστρεψε ο Παναθηναϊκός, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να πατά το παρκέ της Uber Arena και τον Τούρκο τεχνικό να θέτει τον ίδιο στόχο και για φέτος.

«Είναι ωραίο συναίσθημα. Στο τελευταίο παιχνίδι εδώ πήραμε το τρόπαιο στα χέρια μας και τώρα πρώτο παιχνίδι στο Βερολίνο, ξανά με τους ίδιους στόχους. Θα δούμε, θα προσπαθήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αταμάν, σε βίντεο της «πράσινης» ΚΑΕ στα social media.

Διαβάστε επίσης: Από τον Μαριάνοβιτς στον Βεζένκοφ: Οι μεγάλες επιστροφές της Euroleague (pics, vids)

Να σημειωθεί πως, ο Παναθηναϊκός το πρωί της Πέμπτης (3/10), λίγες ώρες πριν το ματς με την Άλμπα (19:45) βρέθηκε στο γήπεδο και οι παίκτες του έκαναν τα καθιερωμένα σουτάκια τους στην… αγαπημένη τους πλέον Uber Arena.

Ο Παναθηναϊκός στο παρκέ της Uber Arena

@pao_bc 🗣️: “Coach, how do you feel entering Uber Arena’s court again?” Recalling moments and setting goals…👀💚 #WeTheGreens #paobcaktor #LiveTheGreenMagic #paobc #berlin #athens #cup #champions #coach #goals #arena #euroleague #season #tiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Panathinaikos BC

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από