Φουρνιέ: «Θα χρειαστεί να σεβαστούμε το πλάνο του προπονητή – Παίζω σε μία νέα ομάδα και θα πρέπει να προσαρμοστώ σε αυτή»

Όσα δήλωσε ο Εβάν Φουρνιέ κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (4/10) τη Φενέρμπαχτσε (20:30).

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (3/10) για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (4/10) τη Φενέρμπαχτσε (20:30), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Εβάν Φουρνιέ να κάνουν δηλώσεις πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.

Ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ, τόνισε πως ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς θα βοηθήσει τη χημεία της ομάδας, ενώ μίλησε και για την προσαρμογή του στο στυλ της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φουρνιέ

«Είναι ένας καλός τρόπος να ξεκινήσει η σεζόν μας με ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας που μπορεί να μας δώσει χημεία. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για το παιχνίδι. Θα κάνουμε μία καλή προπόνηση απόψε και θα δόυμε τι θα συμβεί αύριο στον αγώνα»

Για το τι θα χρειαστεί να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για θετικό αποτέλεσμα: «Όταν παίζεις εκτός έδρας ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι το πιο σημαντικό είναι να είσαι ανταγωνιστικός και να είσαι η μαχητική και επιθετική ομάδα. Προφανώς θα χρειαστεί να «σεβαστούμε» το πλάνο του προπονητή για τον αγώνα και να παίξουμε σαν ομάδα».

Για την προσαρμογή του στο στυλ της Euroleague: «Το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η αλλαγή ομάδας και περιβάλλοντος. Παίζω σε μία νέα ομάδα με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και δίπλα σε νέους συμπαίκτες και θα χρειαστεί να προσαρμοστώ σε αυτό, αλλά στο τέλος, το μπάσκετ είναι μπάσκετ, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με αυτό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από