Τρινκιέρι: «Αυτό που έχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, δεν έχει ξανασυμβεί»

Τρινκιέρι: «Αυτό που έχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, δεν έχει ξανασυμβεί»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι αποθέωσε σε πρόσφατες δηλώσεις του Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενόψει της πρεμιέρας της φετινής Euroleague.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Αντρέα Τρινκιέρι, που αποθέωσε τα ρόστερ των δύο ομάδων, λίγο πριν από την έναρξη της φετινής Euroleague.

Ο Ιταλός κόουτς, που είχε περάσει και από τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας (2013-14), μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της Ζάλγκιρις με την Μπαρτσελόνα (3/10, 22:00) και σχολίασε τις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις των «αιωνίων».

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός κόντρα σε Πορτογάλους: Η Πόρτο, ο Γιαννακόπουλος και η… Αρούκα (vids)

Αναλυτικά όσα είπε ο Τρινκιέρι:

«Ο αριθμός των καλών παικτών στις μεγάλες ομάδες είναι εκπληκτικός, όπως και ο αριθμός των διαφορετικών επιλογών που έχει κάθε ομάδα είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά. Για παράδειγμα η Φενέρμπαχτσε πήρε τον Μαριάνοβιτς, απλά για να έχει ένα μεγάλο κορμί, επειδή δεν είχε τέτοιο παίκτη και πλέον έχει τα πάντα στους ψηλούς.

Έχουν έξυπνους ψηλούς, σκληρούς, αθλητικούς και αυτό είναι απλά ένα παράδειγμα. Αν μετρήσει κανείς πόσους γκαρντ έχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο ρόστερ τους, αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Έχουν περίπου 6-7 παίκτες πεντάδας. Πιστεύω ότι αυτό είναι που άλλαξε περισσότερο στην EuroLeague το καλοκαίρι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ